Rehvirõhumanomeeter XTline TG-11

10.88

Maksimaalne rõhk 12bar
Vooliku pikkus 40cm

Tootekood: prv_XT10615 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Rehvirõhumanomeeter XTline TG-11

Toote kirjeldus

Rehvirõhumanomeeter XTline TG-11 on kvaliteetne ja usaldusväärne seade, mis võimaldab mõõta rehvirõhku täpselt ja lihtsalt. See on hädavajalik tööriist, mis aitab tagada ohutu ja mugava sõidukogemuse.

Maksimaalne rõhk

XTline TG-11 rehvirõhumanomeetril on maksimaalne rõhk 12 bar. See tähendab, et saate mõõta rehvirõhku kuni 12 barini, mis on piisav enamiku sõidukite jaoks.

Vooliku pikkus

Rehvirõhumanomeetril XTline TG-11 on vooliku pikkus 40 cm. See tagab mugava ja lihtsa juurdepääsu rehvidele ning võimaldab teil mõõta rõhku ka raskesti ligipääsetavates kohtades.

Kasutamine

Rehvirõhumanomeetri XTline TG-11 kasutamine on lihtne. Ühendage voolik rehvi ventiiliga ja lülitage seade sisse. Seejärel saate mõõta rehvirõhku, jälgides näidikuid seadme ekraanil. Kui soovite rõhku reguleerida, saate seda teha vastavalt oma vajadustele.

XTline TG-11 rehvirõhumanomeeter on vastupidav ja vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. See on usaldusväärne tööriist, mis kestab aastaid ja tagab täpsed mõõtmistulemused. Olge alati kindel, et teie sõidukitel on õige rehvir

Title

Go to Top