Puurvasar SDS+ XTline, 18,0V, KERE BRUSHLESS

181.00

Pinge 18,0V
Pöörlemiskiirus 0-1420 rpm/min
Löögijõud 2,2J
Harjadeta mootor
Kaal 2,3kg (* Toote kaal on näidatud ilma akuta)
Max puurimine metall 13mm, betoon 22mm, puit 28mm
Pakend: Pappkast

NB! Aku ja laadija ei kuulu komplekti!

Tootekood: prv_XT102840 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Puurvasar SDS+ XTline, 18,0V, KERE BRUSHLESS

Toote kirjeldus

Puurvasar SDS+ XTline on võimas ja vastupidav tööriist, mis on mõeldud puurimiseks erinevates materjalides nagu metall, betoon ja puit. Sellel on 18,0V pinge, mis tagab piisava jõu ja pöörlemiskiiruse puurimiseks. Puurvasar on varustatud löögijõuga 2,2J, mis võimaldab kiiret ja tõhusat puurimist.

Harjadeta mootor

Puurvasar SDS+ XTline on varustatud harjadeta mootoriga, mis tagab suurema jõudluse ja pikema tööea võrreldes tavaliste harjadega mootoritega. Harjadeta mootor vähendab ka hooldusvajadust ja tagab sujuva ja vaikse töö.

Kerge ja kompaktne disain

Puurvasar on kerge kaaluga, kaaludes ainult 2,3 kg (ilma akuta). See muudab selle mugavaks ja lihtsaks kasutamiseks erinevates töötingimustes. Lisaks on puurvasaril kompaktne disain, mis võimaldab seda kasutada ka kitsastes ja raskesti ligipääsetavates kohtades.

Maksimaalne puurimisvõime

Puurvasar SDS+ XTline suudab puurida erinevatesse materjalidesse erineva läbimõõduga auke. Metalli saab puurida maksimaalse läbimõõduga 13 mm, betooni 22 mm ja puitu 28 mm. See tagab mitmekülgsuse ja võimaldab kasutada puurvasarat erinevate projektide jaoks.

Title

Go to Top