Mehaaniline programmkell/taimer 3500W ; 16A ; IP20 010980

6.00

15 minutilise täpsusega taimer.
Võrgupinge 220V, ühendatava seadme maksimumvõimsus 3500W, sagedus 50Hz.
Taimer paigaldatakse pistikupessa ning määratletakse ära soovitava seadme tööperiood. Seade ühendatakse taimeri külge ja kasutatakse vastavalt soovitud ajavahemikul.
Taimerit võib kasutada sisetingimustes (IP20).
Veenduge, et kasutatav toitepinge oleks 230V AC.
Kasutatav seinakontakt peab olema maandatud!

Tootekood: prv_TN_8031 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Mehaaniline programmkell/taimer 3500W ; 16A ; IP20

Toote kirjeldus

See mehaaniline programmkell/taimer on varustatud minutilise täpsusega ning sobib suurepäraselt erinevate seadmete tööperioodi määramiseks. Taimeril on võime ühendada seadmeid, mille maksimumvõimsus on kuni 3500W ning toitepinge 220V. Taimerit saab kasutada sisetingimustes, kuna see vastab IP20 standardile.

Kasutamine

Taimer paigaldatakse lihtsalt pistikupessa ning seadistatakse vastavalt soovitud tööperioodile. Seejärel ühendatakse seade taimeri külge ning see hakkab töötama vastavalt määratud ajavahemikule. Taimerit saab kasutada erinevate seadmete juhtimiseks, olgu selleks siis valgustus, kodumasinad või muud elektriseadmed.

Turvalisus

Enne taimeri kasutamist veenduge, et kasutatav toitepinge oleks 230V AC ning seinakontakt, kuhu taimer ühendatakse, oleks korralikult maandatud. See tagab ohutu ja usaldusväärse kasutamise ning kaitseb seadmeid võimalike elektrilöökide või ülekoormuse eest.

Olge teadlikud, et taimerit ei tohi kasutada välitingimustes ega niisketes tingimustes, kuna see ei ole veekindel. Samuti tuleb järgida kõiki tootja poolt antud juhiseid ja ohutusnõudeid.

Title

Go to Top