Keevitusõmbluse defekteerimisaerosool CRACK1 400ml

10.07

1.Keevitus puhastada traatharjaga, seejärel puhastada pind puhastusaerosooliga Infinity Cleaner.

Pihustada puhastajat keevitusele, oodata u. 30 sekundit ja pühkida pind kuivaks riidest või paberist lapiga.

2. Pinnale pihustada punane penetrant WS1820S CRACK1 .

Oodata 3-5 minutit. Kui temperatuur on madalam 12 kraadist, peab aeg olema pikem, kui kõrgem 45 kraadist, siis lühem.

Puhastada pind penetrandist riidest või paberist lapiga, lapp võib olla õrnalt niisutatud.

3. Ilmuti (valge) WS1821S CRACK2 pihustamine pinnale. Soovitav on pihustada 2-3 õhukest kihti, pind peab jääma õrnalt niiske.

Liiga paksu kihi pealekandmisel võib ilmuti katta penetrandi ja lõhesid ei jää näha. Oodata tuleb kuni 5 minutit.

Punased jooned näitavad lõhesid, punased punktiirid peeneid lõhesid ja täpid poore.

Tootekood: prv_WS1820S Kategooriad: ,

Kirjeldus

Keevitusõmbluse defekteerimisaerosool CRACK1 400ml

Toote kirjeldus

Keevitusõmbluse defekteerimisaerosool CRACK1 400ml on spetsiaalselt loodud keevitusõmbluste defekteerimiseks ja vigade tuvastamiseks. See aerosool aitab avastada lõhesid, poore ja muid defekte keevitusõmblustes.

Kasutusjuhend

Samm 1: Keevitus puhastamine

Enne aerosooli kasutamist tuleb keevitus puhastada traatharjaga. Seejärel tuleb puhastada pind puhastusaerosooliga Infinity Cleaner. Pihustage puhastajat keevitusele, oodake umbes 30 sekundit ja pühkige pind kuivaks riide või paberiga.

Samm 2: Punase penetrandi pihustamine

Pihustage punast penetranti WS1820S CRACK1 pinnale. Oodake 3-5 minutit. Kui temperatuur on madalam kui 12 kraadi, peab ooteaeg olema pikem, kui temperatuur on kõrgem kui 45 kraadi, siis lühem. Puhastage pind penetrandist riide või paberiga, lapp võib olla õrnalt niisutatud.

Samm 3: Ilmuti pihustamine

Pihustage ilmutit (valget) WS1821S CRACK2 pinnale. Soovitav on pihustada 2-3 õhukest kihti, pind peab jääma õrnalt niiske. Liiga paksu kihi pealekandmisel võib ilmuti katta penetrandi ja lõhesid ei jää näha. Oodake kuni

Title

Go to Top