Alumiiniumteip 50mm x 10m 007201

2.03

Laost otsas

Tugeva liimiga alumiiniumteip kasutamiseks nii sise- kui ka välistingimustes. Sobib erinevate kuuma- ja külmakindlate kohtade parandamiseks, ühendamiseks, jne. UV-, niiskus-, õli-, happe- ja vananemiskindel.

Laost otsas

Tootekood: prv_TN_2301 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

 

Alumiiniumteip 50mm x 10m – Tugev Liim, UV- ja Ilmastikukindel – 007201

Tugeva liimiga alumiiniumteip mõõtudega 50mm x 10m on UV-, niiskus-, õli-, happe- ja vananemiskindel. Ideaalne kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes. Sobib suurepäraselt erinevate kuuma- ja külmakindlate kohtade parandamiseks, ühendamiseks ja palju muuks.

Universaalne Alumiiniumteip Tugeva Liimiga – Vastupidav ja Mitmekülgne

  • Materjal: Alumiinium.
  • Mõõdud: 50mm x 10m.
  • Liim: Teip on varustatud tugeva liimiga, mis tagab tugeva haardumise erinevatel pindadel.
  • Ilmastikukindel: Teip on UV-, niiskus-, õli-, happe- ja vananemiskindel, mis muudab selle ideaalseks kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes.
  • Kasutamine: Sobib erinevate kuuma- ja külmakindlate kohtade parandamiseks, ühendamiseks, jne.

Vali Alumiiniumteip 007201 Kõrge Kvaliteedi ja Tõhususe Eest

Tugeva liimiga alumiiniumteip 007201 pakub suurepärast vastupidavust ja mitmekülgsust. Selle tugev liim, mõõtmed 50mm x 10m ja vastupidavus UV-kiirgusele, niiskusele, õlile, happele ning vananemisele teevad sellest teibist hädavajaliku tööriista igas töökojas või koduses majapidamises. Olgu tegemist kuuma- või külmakindla koha parandamise või ühendamisega, see alumiiniumteip teeb töö ära!

Title

Go to Top