Kustutusseade Liitiumakudele 2L

141.11

KUSTUTSSEADE LIITIUMAKUDE PÕLENGU KUSTUTAMISEKS

Tänapäeva maailmas domineerivad liitiumioonakud, millest on saanud meie igapäevaelu lahutamatu osa. Meid ümbritsevad nutitelefonid, sülearvutid, tahvelarvutid, droonid ja elektritõukerattad muutuvad üha tavalisemaks.

Liitium-ioonakude konstruktsioon ja koostis tähendab aga ka seda, et neid on tulekahju korral väga raske kustutada. Traditsioonilised tulekustutid on sel juhul ebaefektiivsed.

Lahenduseks seda tüüpi tulekahjude kustutamiseks on VER-DIS tulekustutid, mis on mõeldud liitium-ioonakudest põhjustatud tulekahjude kustutamiseks. Vermikuliidi dispersioonil põhinev uuenduslik tulekustutusaine jahutab kiiresti aku ja kustutab leegid. Hermeetiline kest blokeerib hapniku juurdepääsu ja takistab tule levikut.

Tootekood: 8711968432754 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Tehniline informatsioon:

Kustutusaine kogus: 2 l
Tööaeg (pidev):   6 sek.
Seadme kõrgus: 368 mm
Korpuse läbimõõt: 110 mm
Töötemperatuur:  +5 °C kuni +60 °C

Kogukaal: ~ 3,5 kg

Kustutusklass: A, Liitium-ioonakude kustutamiseks

TÄHTIS:

Mõeldud akude kustutamiseks: kuni 200 Wh

Kasutusala: sülearvutid, tahvelarvutid, akulaadijad jne.

VER-DIS: VERMIKULIIDI DISPERSIOON

Tulekustutusaine koosneb vermikuliidi dispersioonist, mis on saadud ränidioksiidist. See muudab selle toote absoluutselt mittetoksiliseks ja keskkonnasõbralikuks, kuid ei vähenda selle tõhusust.

Tulekustutusaine paisub kõrge temperatuuri mõjul ja selle maht suureneb. Selles sisalduv vesi aurustub, jättes järele ainult mineraalid, mis on kapseldatud, moodustades tulekindla kilbi.

KUIDAS SEE TÖÖTAB?

Attels1 Liitiumioonakud võivad väärkasutuse või mehaaniliste kahjustuste tõttu muutuda tuleohuks.
Attels2 Enne põlema süttimist kuumeneb kahjustatud aku kiiresti, võib kosta siblimist ja nähtavat suitsu või sädemeid või isegi plahvatust.
Attels3 Viimane etapp on termiline purunemisreaktsioon. Leegid tekivad ja levivad kiiresti, ohustades ümbritsevat keskkonda.
Attels4 Parim lahendus on kasutada VER-DIS tulekustutit. Meie uuenduslik vermikuliidil põhinev aine jahutab kiiresti aku ja summutab leegid.
Attels5 Hermeetiline kate blokeerib hapniku juurdepääsu ja isoleerib akud, takistades tule levikut.

Lisainfo

Kaal 3.5 kg
Mõõtmed 150 × 150 × 368 mm

Title

Go to Top