Patarei JCB DIGITAL LR06/AA 1,5V, 24tk/pakis

14.01

JCB OXI DIGITAL akud on kõige võimsamad JCB akud. JCB OXI on ainsad patareid, mis kestavad tavaliste leelispatareidega võrreldes kuni 10 korda kauem.Tagab usaldusväärse jõudluse sellistele seadmetele nagu: digikaamerad, CD-mängijad, kõrgtehnoloogilised mänguasjad.

Tootekood: prv_JCB-LR06OXI-24S Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Patarei JCB DIGITAL LR06/AA 1,5V, 24tk/pakis

Ülevaade

JCB DIGITAL LR06/AA 1,5V patareid on kõrgeima kvaliteediga ja võimsaimad JCB akud. Need patareid on spetsiaalselt loodud tagamaks usaldusväärset jõudlust erinevatele seadmetele nagu digikaamerad, CD-mängijad ja kõrgtehnoloogilised mänguasjad.

Pikk kestvus

JCB DIGITAL LR06/AA 1,5V patareid kestavad kuni 10 korda kauem võrreldes tavaliste leelispatareidega. See tähendab, et saate nautida pikemat kasutusaega ilma patareide sagedast vahetamist.

Usaldusväärne jõudlus

JCB DIGITAL LR06/AA 1,5V patareid tagavad usaldusväärse jõudluse teie seadmetele. Need patareid on spetsiaalselt loodud vastu pidama kõrge energiatarbega seadmete nõudmistele, tagades sujuva ja tõrgeteta töö.

Pakend

Pakendis on 24 JCB DIGITAL LR06/AA 1,5V patareid. See tagab, et teil on alati varupatareid käepärast, et mitte jääda ilma vajalikust energiast oma seadmete jaoks.

Kokkuvõte

Kui otsite võimsaid ja usaldusväärseid patareisid oma digikaameratele, CD-mängijatele või kõrgtehnoloogilistele mänguasjadele, siis JCB DIGITAL LR06/AA

Title

Go to Top